Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV): Maatwerk voor het MKB

Vandaag de dag moet uw bedrijf voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering vaak precies in een hokje passen. Veel bedrijven zijn echter lastig te categoriseren waardoor het leveren van maatwerk uitermate wenselijk is.

Onze specialisten beschikken over zeer ruime ervaring om complexere beroepsaansprakelijkheidsrisico’s als maatwerk te onderschrijven en bovendien hebben wij toegang tot alle beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars in Nederland. Wij weten precies welke verzekeraar de juiste mogelijkheden biedt voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering.  Dit is ons dagelijks werk.

Maatwerk hoeft uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering helemaal niet duurder te maken. Een juiste beschrijving van de verzekerde hoedanigheid voorkomt dat een gedeelte van uw beroepsactiviteiten niet onder de verzekeringsdekking valt.

De noodzaak voor maatwerk beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan ontstaan door;

  • Specialistische beroepsactiviteiten
  • Contracteisen vanuit opdrachtgever
  • Uitbreiding met werkmaatschappijen / uitbreiding beroepsactiviteiten
  • Grote fluctuaties in omzet
  • Noodzakelijke uitbreiding van het dekkingsgebied
  • Hogere gerealiseerde omzet ( boven € 1.000.000,-)
  • Hogere benodigde verzekerde limieten

Bestaande MKB bedrijven die al jaren hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgedekt doen er verstandig aan door ons een second opinie te laten uitvoeren. Wij kijken graag of er optimalisatie haalbaar is qua dekking, voorwaarden en premiestelling (no cure no pay).

Om u te kunnen voorzien van een maatwerkvoorstel beroepsaansprakelijkheidsverzekering vragen wij u hier uw offerteverzoek zo volledig mogelijk in te vullen. Bij afwijkende contracteisen verzoeken wij u om ook een kopie van de overeenkomst te uploaden. Afhankelijk van de complexiteit van uw offerteverzoek neemt maatwerk gemiddeld 5 werkdagen in beslag.

Stel ons uw vragen per mail of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0342-401945. 

 Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!