Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV): Maatwerk voor ondernemers.

Ondernemen gaat vrijwel altijd gepaard met aansprakelijkheidsrisico's. Daar is helemaal niets mis mee, zolang u er maar weet van hebt én uw onderneming voldoende draagkracht heeft om dergelijke risico's te weerstaan. Beide zijn geen vanzelfsprekendheid. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Algemene aansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Productaansprakelijkheid
  • Milieu aansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt niet altijd standaard dekking voor alle bovengenoemde risico's.  Wel is dit met maatwerk vaak een goede combinatie te leveren. Maatwerk hoeft uw aansprakelijkheidsverzekering helemaal niet duurder te maken. Sterker nog, vaak voorkomen we een onnodig hoge premie door goed in te zoomen op toereikende verzekeringsdekking voor uw onderneming!

U bent zeker niet de eerste ondernemer die bij de zoektocht naar een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar vast loopt bij de bank of generalistische tussenpersoon. Wij kennen het beschikbare marktaanbod als geen ander. We denken graag in oplossingen in plaatst van beren op de weg en helpen u graag met;

Stel ons uw vragen per mail of neemt u telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0342-401945. 

 Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!