Chubb introduceert gecombineerde aansprakelijkheids- en cyberpolis voor ICT-bedrijven

Chubb introduceert Pro ICT 3.0, één verzekeringspolis die beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid en cyberrisico's dekt, specifiek ontwikkeld voor ICT-bedrijven.

Met de gecombineerde cyber-, bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidspolis biedt Chubb onder andere dekking voor kosten ter voorkoming en als gevolg van een claim, inbreuk op intellectueel eigendomsrecht en verlies

Chubb introduceert Pro ICT 3.0, één verzekeringspolis die beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid en cyberrisico's dekt, specifiek ontwikkeld voor ICT-bedrijven.

Met de gecombineerde cyber-, bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidspolis biedt Chubb onder andere dekking voor kosten ter voorkoming en als gevolg van een claim, inbreuk op intellectueel eigendomsrecht en verlies van gegevens. Daarbij is zowel de directe schade van het gegevensverlies (reconstructiekosten) als de gevolgschade is voor het volledig verzekerde bedrag gedekt (geen sublimiet). Ook dekt de polis cyberrisico´s zoals hacking, virussen en denial of service attacks, contractueel overeengekomen kosten meldplicht, uitgebreide bedrijfsschadedekking en 24/7 Incident Response ondersteuning.

Andere belangrijke kenmerken zijn:

  • Ruime hoedanigheids-omschrijving. Alle producten en diensten op het gebied van ICT zijn verzekerd, ook wanneer tijdens de verzekeringsperiode het risico verandert of wordt verzwaard.
  • Inclusief de producten of diensten van derden zoals toeleveranciers van hard- en software, onderaannemers, datacenters en cloud service providers.
  • Geen verplichting tot hantering van bepaalde leveringsvoorwaarden.
  • Geen tussentijdse opzegging na schade.
  • Werelddekking mogelijk.
  • Aanvullende diensten: security scan en juridische dienstverlening.

Barry Schütte, Manager Pro ICT Benelux bij Chubb: "Dankzij de introductie van Pro ICT 3.0 hoeven ICT-bedrijven geen verschillende polissen meer af te sluiten, wat het makkelijker maakt om de verzekering aan te vragen en de benodigde informatie aan te leveren. Ook is de dekking eenduidiger en duidelijker. Bovendien bevat de polis een aantal specifieke en relevante dekkingen voor ICT-bedrijven. Dit is een unieke propositie voor ICT-bedrijven en weer een voorbeeld van ons commitment richting deze sector."

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

26-10-2022

Henst & Lunsen tijdens feestdagen gesloten

Tijdens de feestdagen is ons kantoor gesloten van 24 december 2018 tot 2 januari 2019.  Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019! 

Lees verder
26-10-2022

Goede Vrijdag en tweede paasdag is ons kantoor gesloten

Op Goede Vrijdag en tweede paasdag is ons kantoor gesloten. Wij zijn u vanaf 23 april graag weer van dienst.

Lees verder
26-10-2022

Reaal lanceert zakelijke beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Verzekeraar Reaal breidt het pakket aan schadeverzekeringen uit met een Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). De verzekering maakt deel uit van het Bedrijven Totaalplan van Reaal en is alleen af te sluiten via de onafhankelijk adviseur. Met een BAV verzekert de klant de aansprakelijkheid van zijn bedrijf

Lees verder
26-10-2022

Collectieve mantelkorting beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor aangesloten zelfstandigen Matchd B.V

Voor zelfstandigen die aangesloten zijn bij multidisciplinair detacheringsbureau Matchd heeft Henst & Lunsen (onder meer www.BAVspecialist.nl ) collectieve mantelkorting bedongen op de tarieven voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Naast productkorting zijn er tevens unieke inkoopcondities bedongen. Zo heeft de verzekeraar haar recht op opzegging na afwikkeling

Lees verder
26-10-2022

Tijdelijk 10% korting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (PPP) en CyberClear van Hiscox

 Tijdelijk 10% korting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (PPP) en CyberClear van Hiscox Als u vanaf heden tot 1-11-2020 een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering (PPP) en/of CyberClear verzekering van Hiscox afsluit ontvangt u een jaar lang 10% korting.  Direct berekenen? https://www.bavspecialist.nl/bav-vergelijken/premie-berekenen  

Lees verder