Reacties van klanten

Wij streven naar een excellente bediening van onze cliënten en vragen actief om feedback om onze dienstverlening, verder te optimaliseren. We horen graag als u verbeterpunten ziet!

Wat zeggen onze klanten

Door de jaren heen hebben we veel feedback van onze klanten mogen ontvangen. Lees hieronder hoe een aantal van onze klanten de dienstverlening van bavspecialist.nl hebben ervaren. Wilt u uw eigen ervaring met bavspecialist.nl delen? Klik dan op de button hieronder.

Deel uw ervaring
Datum: 22-05-2024

Jeroen was professional, knowledgeable and helpful throughout the entire process of arranging professional liability and indemnity insurance for my practice. He was able to support me fully in English as well (given my lack of fluencey in Dutch).

Datum: 22-05-2024

Jeroen was truly professional in helping me through a complex insurance coverage challenge. He was patient in answering all my questions and helpful in coming up with a workable proposal. He supported me in English throughout the whole process.

Datum: 16-05-2024

Top! Goed advies, open en duidelijke communicatie. Verwachtingen worden waargemaakt.

Datum: 15-05-2024

De heer Van Lunsen begrijpt de behoeften van ondernemers en weet hoe cruciaal het is om praktisch mee te denken en snel te handelen. Hij is deskundig, houdt zich aan zijn afspraken en regelt zaken efficiënt, zonder direct facturen te sturen. Deze uitstekende service is de reden waarom ik graag klant blijf en zijn diensten belangeloos graag aanbeveel.

Datum: 12-04-2024

Heel prettig en vakkundig geholpen. Duidelijke en rustige uitleg. Voor herhaling vatbaar.

Datum: 25-03-2024

Zeer kundig advies voor niet alledaagse aansprakelijkheidsverzekering en zeer snelle reactietijden en afhandelingen.

Datum: 22-03-2024

Kundig en snel. Stelt niet te veel vragen, maar wel de juiste. Geeft helder advies en waar op te letten.

Datum: 15-03-2024

Dhr van Lunsen is erg kundig en behulpzaam. Ook reageert hij erg snel bij vragen. Erg blij dat ik ben overgestapt.

Datum: 11-03-2024

Zeer vriendelijk, adequaat en klantgerichte dienstverlening

Datum: 19-02-2024

Zeer snel en goed geholpen.

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.7

Op basis van 249 beoordelingen in de afgelopen 3 jaar

Deel uw ervaring

Na het afsluiten van een verzekering of de afhandling van bijvoorbeeld uw schade kan het zijn dat u een mail van ons ontvangt waarin u wordt gevraagd om onderstaand formulier in te vullen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Wij ontvangen graag uw reactie, hiermee kunnen we onze dienstverlening aanpassen op uw wensen/voorkeuren. In uw beoordeling kunt u aanvullende informatie geven. Dit geeft ons inzicht in wat we goed doen of nog kunnen verbeteren.