Over BAVSpecialist.nl

Sinds 2004 is BAVspecialist.nl hét internetportal met het meest complete aanbod van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van Nederland.

Standaard risico's, uitgekiend maatwerk of toch een beurspolis? Wij zijn u graag van dienst voor het adequaat verzekeren van uw beroepsaansprakelijkheidsrisico! Veel standaard risico's voor ZZP en klein MKB kunnen we direct offreren op dagverwerking. Soms is een klein beetje maatwerk vereist omdat uw beroepsactiviteiten net niet lekker in de standaard hokjes van verzekeraar(s) passen. Ook daarbij zijn wij u goed en snel van dienst. De complexere of zwaardere risico's hebben soms meer tijd nodig. Met tienduizenden dossiers ervaring weten we doorgaans snel welke verzekeraars de beste oplossing voor u in huis hebben. Wij nemen uw offerteverzoek graag in behandeling!

Een beroepsaansprakelijk­heids­verzekering specifiek voor uw branche

Iedere branche kent zijn eigen uitdagingen. Onze onafhankelijke (BAV) adviseurs kennen deze uitdagingen en weten daardoor exact waar men op moet letten bij het aanbieden van een passend voorstel. Eventueel aangevuld met uw persoonlijke wensen.

Snel en vriendelijk. Dank aan Irma voor adequate opvolging.

Reactie van Gert van Kempen

Tijdens de zoektocht naar een (technische) beroepsverzekering kwam Henst & Lunsen op mijn pad. Jeroen nam dezelfde dag nog contact met mij op. Hij heeft veel kennis en het voelde gelijk vertrouwd. Hij heeft mij geholpen bij het vinden van zowel een passende beroeps- als bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Reactie van KOME
Beoordeeld met een
10
In het kort

Wat verzekert u met een beroepsaansprakelijk­heids­verzekering (BAV)

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is een verzekering die professionals beschermt tegen schadeclaims die voortvloeien uit fouten, nalatigheid, verkeerde adviezen, berekening, ontwerp of andere beroepsfouten tijdens de uitoefening van uw beroep. Naast vergoeding van door derden geleden financiële schade waarvoor u aansprakelijk bent is er ook vergoeding van juridisch verweerkosten en wettelijke rente.

Wel verzekerd

  • Door derden geleden financiële vermogensschade
  • Vergoeding van juridische verweerkosten bij aansprakelijkstelling
  • Vergoeding van wettelijke rente
  • Vergoeding schaderegelingskosten
  • Vergoeding bereddingskosten

Niet verzekerd

  • Opzet, fraude en vermogensdelicten
  • Bekende fouten
  • Aansprakelijkheid verhogende bedingen
  • Eigen geleden schade zoals honorariumgeschil

De voordelen van bavspecialist.nl

Onafhankelijk en marktbreed advies

De kernwaarde van onze dienstverlening is het bieden van onafhankelijk advies, waarbij we geen belang hebben bij de uitkomst van het advies.

Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op objectieve en eerlijke begeleiding bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Snel, correct en grondig

Snelheid is een belangrijke factor in de hedendaagse (zakelijke) wereld, waarbij u steeds sneller moet kunnen inspelen op veranderingen en ontwikkelingen in de markt.

Wij begrijpen dit en streven altijd naar een snelle reactie, zonder dat dit ten koste gaat van de grondigheid en kwaliteit van het advies.

Professionele schadeafhandeling

Het afhandelen van schadeclaims kan een tijdrovend en complex proces zijn, waarbij veel kennis en ervaring vereist is. Bij de afhandeling kijken wij niet alleen naar de financiële vergoeding van de schade, maar ook naar andere aspecten zoals mogelijke juridische gevolgen.

U kunt erop vertrouwen dat de afhandeling van uw schadeclaims bij ons in goede handen is.

Verzekeraars van beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en (BAV)

Bij het maken van de offerte voor uw beroepsaansprakelijk­heids­verzekering maken we een onafhankelijke vergelijking van de mogelijkheden die door de (BAV) verzekeraars waar we mee samenwerken worden aangeboden.