Nieuws beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)

Wij zijn dagelijks bezig met de actualiteiten rondom beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Lees hier het relevante nieuws.

10-07-2024

Verzoek tot opgave omzet door aansprakelijkheidsverzekeraar

Verzekeraars vragen jaarlijks of periodiek de omzet uit aan verzekerden met een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.<br /> Dit doen zij om te controleren of de premie nog in verhouding staat tot het actuele omzetniveau van uw bedrijf. <br /> Het niet tijdig aanleveren van deze omzetgegevens resulteert vaak in een onnodige premieverhoging.

Lees verder
10-07-2024

Wat is het verschil tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid?

In de complexe wereld van verzekeringen kunnen termen zoals bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid verwarrend zijn. In dit blog leggen we de belangrijkste verschillen tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid uit en lichten we toe waarom het belangrijk is om de juiste verzekering voor uw bedrijf af te sluiten.

Lees verder
19-04-2024

Tips voor selectie beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Steeds meer zakelijke professionals (ZZP) worden door hun opdrachtgever verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hoe kies je nu de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering en wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende verzekeraars?

Lees verder
25-03-2024

Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Lees verder
13-03-2024

Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Direct uw Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten nu mogelijk via BAVspecialist.nl. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor veel ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,-

Lees verder
11-03-2024

Hiscox verruimt omzetstaffels pre priced proposals (BAV)

Hiscox breidt de omzetstaffels uit voor haar Pre Priced Proposals (PPP) producten voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Verzekeringen die vallen onder de groei kunnen nu een omzet tot 2.500.000 euro binnen de PPP-propositie behouden.

Lees verder
06-03-2024

Nieuw bij AIG, Cyber, Beroeps- én Bedrijfsaansprakelijkheidsrisico in één dekking voor ICT ondernemers

Voor ICT-ondernemingen met een omzet tot €10M heeft AIG een nieuw totaal product ontwikkeld. Hierin combineren zij oplossingen voor cyberrisico's met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico's. Met hun ‘ICT Quotepad’ is een offerte eenvoudig en snel aan te vragen. Dat is nog eens makkelijk zakendoen!

Lees verder
06-03-2024

Markel lanceert nieuwe beroeps­aansprakelijkheidsverzekering voor mediabedrijven en -professionals

Markel Nederland lanceert vanaf 1 januari 2024 een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die specifiek is ontwikkeld voor mediabedrijven en -professionals in Nederland. De doelgroep omvat onder meer media dienstverleners, uitgeverijen, mediaproductiebedrijven en content creators.

Lees verder
12-05-2023

Nieuw bij HDI beroepsaansprakelijkheid nu met cyber add on (eigen schade)

Per heden is het mogelijk bij verzekeraar HDI op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering optioneel  een cyber add on mee te verzekeren. De cyber add on is beschikbaar vanaf € 295,- per jaar en staat open voor alle sectoren! <br /> <br /> De dekking is erop gericht de vermogenspositie van een

Lees verder
19-04-2023

Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Op dit moment zijn we in de laatste fase van ontwikkeling van een online offerte- en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid via onze website in samenwerking met verzekeraar Markel. Henst & Lunsen heeft de primeur voor Nederland en zal als eerste pilotkantoor gaan werken met deze tool.<br /> <br /> De

Lees verder