Over Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs

Hoe wij werken, onze waarden en een stukje historie.

De werkwijze van Henst & Lunsen kenmerkt zich sinds 2004 door de volgende principes en uitgangspunten;

  • Wij streven naar efficiency zolang dit niet ten koste gaat van onze kwaliteit
  • Alle verzekeraars zijn welkom maar worden continue beoordeeld op prijs, kwaliteit en performance bij mutaties, polis opmaak en schadebehandeling
  • Uw belang is ons belang
  • Wij zijn niet van alle markten thuis. Wat we doen moet excellent, veilig én kostenbewust gebeuren

Efficiency

Wij kunnen u vlot helpen door specialisatie, zeer breed marktaanbod, up to date branchekennis en goede automatisering. Om onze kwaliteit te borgen kan het noodzakelijk zijn dat wij aanvullend gerichte vragen moeten stellen of aanvullende informatie nodig hebben. Dit lukt meestal uitstekend per telefoon of per email. Persoonlijk contact is uiteraard mogelijk op uw verzoek maar kan ook noodzakelijk of wenselijk zijn op ons verzoek.

Marktaanbod

Omdat wij u graag het beste willen bieden, vinden wij een breed aanbod van verzekeraars en producten van groot belang. Ons kantoor beschikt over directe agentschappen bij 24 verzekeraars. Via samenwerking met assuradeuren hebben wij toegang tot nog eens 60, veelal gespecialiseerde verzekeraars.

Uw belang

Onze advisering en productkeuze draait om uw belang. Is een verzekering niet nodig? Wij zullen u dit eerlijk zeggen. Is een verzekering niet meer concurrerend? Wij zullen u pro actief passende alternatieven aanbieden. Bij schade moet u kunnen vertrouwen op onze expertise en maximale inzet. Indien nodig schakelen wij externe adviespartners in om voor uw belangen te strijden.

Productselectie

Waar mogelijk maken wij bij productselecties gebruik van vergelijkingssoftware. Daarnaast investeren wij veel tijd om onze databases up to date te houden. Bij onze productselectie is de prijs belangrijk maar ondergeschikt aan kwaliteit. Als wij offerte uitbrengen, zal uit ons advies blijken waarom wij voor een bepaalde verzekeraar of product hebben gekozen.

Focus

Ons kantoor bedient met name zakelijke professionals in de volle breedte. Onze cliënten bevinden zich in het MKB tot een omzet van circa 45 Miljoen Euro. We kunnen u veel vertellen over onze werkwijze. Veel belangrijker vinden wij wat onze cliënten zeggen over onze dienstverlening! Lees het hier

Historie

Na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche begonnen Bob en Jeroen in 2004 zonder portefeuille met Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs BV. In eerste instantie kochten zij offerteverzoeken via Leadportals om met prospects in contact te kunnen komen. Al snel ontstond de gedachte om op 1 website zoveel mogelijk relevante informatie te tonen over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen met als doel het realiseren van offerteverzoeken van ondernemers. Zo ontstond binnen een jaar AOVspecialist.nl.

Al snel ging het hard met offerteverzoeken. Veelal de hoger opgeleide kenniswerker vond de weg naar AOVspecialist.nl en zo ontstond een zorgvuldig opgebouwde klantenkring. Veel verzekeraars moesten aanvankelijk nog erg wennen aan AOV advies dat tot stand kon komen zonder fysieke bezoeken van een traditionele tussenpersoon.

Nadat de arbeidsongeschiktheidsverzekering tot stand was gebracht ging het verdere advies voor de kenniswerkers als snel over (beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen. Zo ontstond het idee om een tweede website te lanceren; BAVspecialist.nl. Ook de ondernemer met personeel wist de weg te vinden naar Henst & Lunsen. Reden om de volgende site verzuimverzekeringen.nl te lanceren. De jongste loot aan de stam is datariskverzekeringen.nl. De diverse losse web domeinen zijn later geïntegreerd binnen bedrijfverzekerd.nl als centrale verzekeringsportal.