Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen opnieuw verbeterd. De aanpassingen betreffen de premie en het acceptatiebeleid. Aan de onderkant van de premiestaffel is een categorie toegevoegd (0 tot 100.000 EUR omzet). Daarmee zijn de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor deze categorie kleinere bedrijven circa 15% goedkoper uit in vergelijking met de oude situatie.

Tip voor bestaande Hiscox PPP verzekerden;

Bestaande verzekerden met een Hiscox PPP polis en een jaaromzet kleiner dan 100.000,- EUR adviseren wij contact op te nemen met hun tussenpersoon om te horen hoe de premieverlaging in werking kan worden gezet per komende contractvervaldatum.

Aanpassing voorwaarden

Verder zijn de voorwaarden aangepast ten gunste van de verzekeringnemer. Zo is bijvoorbeeld het aantal acceptatieverklaringen in de meeste gevallen aanzienlijk verminderd. Ook is Hiscox coulant als een bedrijf in de afgelopen jaren een kleine schade heeft geleden. Daardoor zijn er minder uitsluitingen en kunnen meer professionals gebruik maken van de verzekering.

U kunt hier direct uw Hiscox premie berekenen voor vijf verschillende sectoren (tegen identieke premie als bij verzekeraar rechtstreeks) online aanvragen;

  • management consultants
  • ICT professionals
  • Marketing en communicatieprofessionals
  • Coaches
  • Overige beroepen

Voor vragen over de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u ons bellen op 0342-401945 of contacten per mail.

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

19-04-2024

Tips voor selectie beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Steeds meer zakelijke professionals (ZZP) worden door hun opdrachtgever verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hoe kies je nu de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering en wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende verzekeraars?

Lees verder
10-07-2024

Wat is het verschil tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid?

In de complexe wereld van verzekeringen kunnen termen zoals bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid verwarrend zijn. In dit blog leggen we de belangrijkste verschillen tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid uit en lichten we toe waarom het belangrijk is om de juiste verzekering voor uw bedrijf af te sluiten.

Lees verder
10-07-2024

Verzoek tot opgave omzet door aansprakelijkheidsverzekeraar

Verzekeraars vragen jaarlijks of periodiek de omzet uit aan verzekerden met een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.<br /> Dit doen zij om te controleren of de premie nog in verhouding staat tot het actuele omzetniveau van uw bedrijf. <br /> Het niet tijdig aanleveren van deze omzetgegevens resulteert vaak in een onnodige premieverhoging.

Lees verder