Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen opnieuw verbeterd. De aanpassingen betreffen de premie en het acceptatiebeleid. Aan de onderkant van de premiestaffel is een categorie toegevoegd (0 tot 100.000 EUR omzet). Daarmee zijn de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor deze categorie kleinere bedrijven circa 15% goedkoper uit in vergelijking met de oude situatie.

Tip voor bestaande Hiscox PPP verzekerden;

Bestaande verzekerden met een Hiscox PPP polis en een jaaromzet kleiner dan 100.000,- EUR adviseren wij contact op te nemen met hun tussenpersoon om te horen hoe de premieverlaging in werking kan worden gezet per komende contractvervaldatum.

Aanpassing voorwaarden

Verder zijn de voorwaarden aangepast ten gunste van de verzekeringnemer. Zo is bijvoorbeeld het aantal acceptatieverklaringen in de meeste gevallen aanzienlijk verminderd. Ook is Hiscox coulant als een bedrijf in de afgelopen jaren een kleine schade heeft geleden. Daardoor zijn er minder uitsluitingen en kunnen meer professionals gebruik maken van de verzekering.

U kunt hier direct uw Hiscox premie berekenen voor vijf verschillende sectoren (tegen identieke premie als bij verzekeraar rechtstreeks) online aanvragen;

  • management consultants
  • ICT professionals
  • Marketing en communicatieprofessionals
  • Coaches
  • Overige beroepen

Voor vragen over de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u ons bellen op 0342-401945 of contacten per mail.

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

13-03-2024

Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Direct uw Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten nu mogelijk via BAVspecialist.nl. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor veel ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,-

Lees verder
11-03-2024

Hiscox verruimt omzetstaffels pre priced proposals (BAV)

Hiscox breidt de omzetstaffels uit voor haar Pre Priced Proposals (PPP) producten voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Verzekeringen die vallen onder de groei kunnen nu een omzet tot 2.500.000 euro binnen de PPP-propositie behouden.

Lees verder
06-03-2024

Nieuw bij AIG, Cyber, Beroeps- én Bedrijfsaansprakelijkheidsrisico in één dekking voor ICT ondernemers

Voor ICT-ondernemingen met een omzet tot €10M heeft AIG een nieuw totaal product ontwikkeld. Hierin combineren zij oplossingen voor cyberrisico's met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico's. Met hun ‘ICT Quotepad’ is een offerte eenvoudig en snel aan te vragen. Dat is nog eens makkelijk zakendoen!

Lees verder
06-03-2024

Markel lanceert nieuwe beroeps­aansprakelijkheidsverzekering voor mediabedrijven en -professionals

Markel Nederland lanceert vanaf 1 januari 2024 een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die specifiek is ontwikkeld voor mediabedrijven en -professionals in Nederland. De doelgroep omvat onder meer media dienstverleners, uitgeverijen, mediaproductiebedrijven en content creators.

Lees verder
12-05-2023

Nieuw bij HDI beroepsaansprakelijkheid nu met cyber add on (eigen schade)

Per heden is het mogelijk bij verzekeraar HDI op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering optioneel  een cyber add on mee te verzekeren. De cyber add on is beschikbaar vanaf € 295,- per jaar en staat open voor alle sectoren!  De dekking is erop gericht de vermogenspositie van een

Lees verder