Fraudepoging bij verzekeraar HDI Global Specialty SE

Verzekerden met een polis van HDI Global Specialty SE attenderen wij op een fraudepoging.

De fraudepoging betreft:

Vanuit een emailadres wat eindigt op @proton.me is een email aan verzekerden verzonden om de premie over te maken naar een Banco Santander rekeningnummer. Let op! Maak de

Verzekerden met een polis vanHDI Global Specialty SE attenderen wij op een fraudepoging.

De fraudepoging betreft:

Vanuit een emailadres wat eindigt op @proton.me is een email aan verzekerden verzonden om de premie over te maken naar een Banco Santander rekeningnummer. Let op! Maak de nota niet over naar het rekeningnummer van Banco Santander.

Wat is wel juist?

Het is wel juist dat verzekeraar HDI het bankrekeningnummer heeft aangepast. Het juiste rekeningnummer betreft NL84 DEUT 0265 2879 60. De emailberichten die vanuit verzekeraar HDI worden verzonden eindigen op @hdi-specialty.com

Het volledige adres is hgs_nl_info@hdi-specialty.com

Heeft u een fraude email ontvangen?

Dan is het verzoek vanuit verzekeraar HDI dit te melden/door te sturen naar hgs_nl_info@hdi-specialty.com

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

06-03-2024

Markel lanceert nieuwe beroeps­aansprakelijkheidsverzekering voor mediabedrijven en -professionals

Markel Nederland lanceert vanaf 1 januari 2024 een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die specifiek is ontwikkeld voor mediabedrijven en -professionals in Nederland. De doelgroep omvat onder meer media dienstverleners, uitgeverijen, mediaproductiebedrijven en content creators.

Lees verder
06-03-2024

Nieuw bij AIG, Cyber, Beroeps- én Bedrijfsaansprakelijkheidsrisico in één dekking voor ICT ondernemers

Voor ICT-ondernemingen met een omzet tot €10M heeft AIG een nieuw totaal product ontwikkeld. Hierin combineren zij oplossingen voor cyberrisico's met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico's. Met hun ‘ICT Quotepad’ is een offerte eenvoudig en snel aan te vragen. Dat is nog eens makkelijk zakendoen!

Lees verder
11-03-2024

Hiscox verruimt omzetstaffels pre priced proposals (BAV)

Hiscox breidt de omzetstaffels uit voor haar Pre Priced Proposals (PPP) producten voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Verzekeringen die vallen onder de groei kunnen nu een omzet tot 2.500.000 euro binnen de PPP-propositie behouden.

Lees verder
13-03-2024

Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Direct uw Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten nu mogelijk via BAVspecialist.nl. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor veel ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,-

Lees verder
25-03-2024

Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Lees verder