Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Direct uw Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten nu mogelijk via BAVspecialist.nl. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor veel ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,-

Vanaf vandaag is onze online offerte- en aanvraagstraatberoepsaansprakelijkheid actief in samenwerking met verzekeraar Markel. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,- voor de volgende sectoren;

· ICT ondernemingen

· Medisch en gezondheid

· Administratiekantoren

· Technische beroepen

· Advocatenkantoren

· Belastingadvieskantoren

· Consultants algemeen

· Accountantskantoren

· Juridische beroepen

Als een risico niet precies binnen de gestelde hokjes past kan vanzelfsprekend ook maatwerk worden geleverd. Waar geen maatwerk nodig is kan nu 24/7 direct een berekening worden gemaakt en direct een polis worden aangevraagd.

Wij rekenen geen lidmaatschapskosten, service contract of verdere bijkomende kosten. De getoonde jaarpremies zijn inclusief onze vergoeding als onderdeel van de premie. Mocht u informatie nodig hebben dan zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst tijdens kantooruren op telefoonnummer 0342-401945.

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

25-03-2024

Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Lees verder