Hiscox verruimt omzetstaffels pre priced proposals (BAV)

Hiscox breidt de omzetstaffels uit voor haar Pre Priced Proposals (PPP) producten voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Verzekeringen die vallen onder de groei kunnen nu een omzet tot 2.500.000 euro binnen de PPP-propositie behouden.

Verzekeraar Hiscox verruimt de omzetstaffels voor haar PPP (pre priced proposals) producten beroepsaansprakelijkheid. Hiscox verzekerde in de groei kunnen nu doorgroeien tot een omzet van 2.500.000,- Euro binnen de PPP propositie. Deze grens ligt nu nog op 1.500.000,- Euro waarboven een maatwerk traject volgt bij Hiscox.

Hiscox Nederland startte in 2014 met pre-priced proposals voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Deze aanpak stelt Hiscox en de met haar samenwerkende adviseurs in staat om sneller en efficiënter op maat gemaakte offertes te leveren aan klanten binnen verschillende beroepsgroepen. Met pre-priced proposals kunnen potentiële klanten direct een indicatie krijgen van de kosten van een verzekering op basis van hun specifieke behoeften en risicoprofiel. Dit biedt transparantie en gemak voor klanten die op zoek zijn naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

U kunt hier direct uw Hiscox premie berekenen voor vijf verschillende sectoren (tegen identieke premie als bij verzekeraar rechtstreeks) en online aanvragen;

  • management consultants
  • ICT professionals
  • Marketing en communicatieprofessionals
  • Coaches
  • Overige beroepen

Voor vragen over de Hiscox beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u ons bellen op 0342-401945 of contacten per mail.

Meer nieuws over beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en

13-03-2024

Online offerte en aanvraagstraat beroepsaansprakelijkheid Markel

Direct uw Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en afsluiten nu mogelijk via BAVspecialist.nl. De online offerte- en aanvraagstraat biedt mogelijkheden voor veel ondernemingen met een omzet tot € 1.000.000,-

Lees verder
25-03-2024

Verbeteringen doorgevoerd in Hiscox Pre Priced Proposals (BAV)

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen verbeterd. Voor kleinere bedrijven is de premie concurrerender gemaakt en zijn enkele aanpassingen in voorwaarden en acceptatiebeleid doorgevoerd.

Lees verder