Beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars

Als gespecialiseerd advieskantoor op het gebied van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen beschikken wij over vrijwel het complete marktaanbod van beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars die actief zijn op de Nederlandse markt. Dit ruime aanbod in combinatie met onze ervaring maakt dat wij snel en gericht kunnen offreren. Waar andere intermediairs mogelijk vastlopen kunnen wij u doorgaans goed verder helpen met uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

De verschillende BAV verzekeraars hebben allemaal hun eigen karakteristieken.  Sommige BAV verzekeraars richten zich meer op veel voorkomende ZZP risico's. Andere verzekeraars richten zich meer op het gevorderd MKB of de groot zakelijke markt. De BAV verzekeraars kennen allemaal specifieke branches die zij juist wel of nadrukkelijk niet bedienen. Wij zijn goed bekend met de diverse acceptatie richtlijnen en appetite van de verschillende verzekeraars.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over Beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!