AIG beroepsaansprakelijkheid

Verzekeraar AIG levert de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor veel verschillende beroepsgroepen. AIG kent vaak een scherpe premie met keurige voorwaarden. De AVB (aansprakelijkheid voor bedrijven) kan tegen een zeer acceptabele premie optioneel worden bijgesloten. De verzekerde hoedanigheid is ruim beschreven en ook het inlooprisico is optioneel mee te verzekeren. Ons kantoor beschikt over een eigen agentschap bij AIG. Verzekeraar AIG biedt via haar broker service desk de wat eenvoudiger risico's waarbij voor het maatwerk diverse gespecialiseerde underwriters beschikbaar zijn. Verzekeraar AIG heeft voor management consultants ook zogenaamde voorgedefinieerde premiestelling gerealiseerd met specifieke voorwaarden waarmee het offreren binnen deze doelgroep efficiënter is gemaakt.  Klik hier voor de AIG quotepad management consultants en zie direct uw bijbehorende premie.  In de voorwaarden kunt u controleren voor welke beroepen dit product wel ( artikel 2.12.1) of niet (artikel 2.12.2) geschikt is.  

AIG heeft in beginsel ook mogelijkheden beroepsaansprakelijkheid voor;

  • financiële instellingen; waaronder fonds- en vermogensbeheerders, effectenmakelaars, investerings- en venture-capitalmaatschappijen, pensioenfondsen etc.
  • spelersmakelaars
  • octrooigemachtigden
  • Fusie en overnamespecialisten

 AIG werkt met een eigen team van schadebehandelaars met ruim voldoende aandacht voor het uiteindelijke klantbelang. 

Voorwaarden AIG Management Consultants - BAV

Voorwaarden AIG beroepsaansprakelijkheid - Algemeen

Voorwaarden AIG beroepsaansprakelijkheid - ICT

Voorwaarden AIG beroepsaansprakelijkheid - Notarissen

Voorwaarden AIG beroepsaansprakelijkheid - Technische beroepen

Let op;  - aanvullende in / uitsluitingen kunnen in offerte en polis worden opgenomen.

Over AIG

American International Group, Inc. is een toonaangevende verzekeraar op het gebied van schadeverzekeringen met meer dan 63.000 werknemers in ruim 130 landen en jurisdicties. AIG Europe S.A. is een dochteronderneming van American International Group, Inc. En AIG is de handels- en marketingnaam van de algemene verzekeringsactiviteiten van AIG wereldwijd, inclusief AIG Europe S.A.

Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel en opereert onder de handelsnaam AIG Europe S.A., Netherlands. Het is opgericht in 1974 en telt meer dan 120 medewerkers.

Overzicht BAV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!