Amlin beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Met een premie-inkomen van ongeveer £ 3,5 mrd is Amlin een toonaangevende, wereldwijd opererende verzekeraar voor de zakelijke markt met kantoren in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Amerika. Amlin Nederland is gevestigd in Rotterdam (Beurs WTC) en Amstelveen en komt voort uit het voormalige Fortis Corporate Insurance. Amlin beschikt over een maximale tekencapaciteit voor beroepsaansprakelijkheidsrisico's tot 12.5 miljoen Euro. Amlin behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en transportverzekeringen met de focus op gevorderd MKB tot groot zakelijk.  Amlin komt voor het kleinere MKB onvoldoende concurrerend naar voren wat op zich logisch is gezien de historie en doelgroep. 

De belangrijkste doelgroep voor Amlin bestaat uit;

  • Al dan niet complexere technische gerelateerde risico's
  • Financiële dienstverlening waaronder accountants en vermogensbeheerders
  • Design & constructrisico's
  • Medische risico's
  • De minder gangbare beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico's 

Lukt het u niet om adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering gerealiseerd te krijgen?  Informeert eens bij ons naar de mogelijkheden!   

Overzicht BAV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!