Chubb PRO BAV

De tweede Amerikaanse verzekeraar in ons rijtje levert een kwalitatief goede en zeer complete verzekeringsdekking. Chubb is goed vertegenwoordigd in de doelgroep beroepsaansprakelijkheid voor de ICT branche.

De premies binnen de branche ICT (Chubb PRO ICT) behoren niet tot de goedkoopste, maar zijn wel zeer goed. Zo ontbreekt bijvoorbeeld een foutdefinitie in de voorwaarden en is (tot zekere hoogte) eigen schade onder de dekking te brengen. Deze partij kan ook dekking bieden bij internationaal opererende ondernemingen en verzekeringsdekking vermogenschade geven tot aan business consultants en interim professionals. Interimmers en consultants die tevens op statutair en/of (mede) beleidsbepalend niveau beroepswerkzaamheden verrichten kunnen met regelmaat uitstekend slagen bij Chubb. Ons kantoor kan de veel voorkomende beroepen zelf offreren waarmee  wij de snelheid goed kunnen borgen. Een werelddekking (inclusief Amerika / Canada) is mogelijk indien maximaal 20% van de omzet afkomstig is uit Amerika / Canada.

In geval van maatwerk stelt verzekeraar Chubb het op prijs om samen met de adviseur een bezoek te mogen brengen aan haar (toekomstige) verzekerde om deze zo beter te leren kennen.  Deze werkwijze stelt Chubb in staat meer gevoel te hebben bij haar cliënten en de risico’s die zij afdekt beter te doorgronden. Sinds de oprichting van Chubb in 1882 roemt deze verzekeraar zich om haar kernwaarden bij schadebehandeling waarbij zij streeft naar;

  • 1e reactie bij schadebehandeling binnen 24 uur
  • uitbetaling binnen 48 uur na overeenstemming over het schadebedrag en ontvangst documenten
  • service gerichte schadebehandeling op basis van integriteit, inlevingsvermogen, snelheid en rechtvaardigheid

Voorwaarden Chubb beroepsaansprakelijkheid ICT 3.0

Voorwaarden Chubb Pro ICT 1.0 easy solutions

Brochure Chubb Pro ICT easy solutions

Aanvraagformulier Chubb ICT maatwerk

Let op; - aanvullende in / uitsluitingen kunnen in offerte en polis worden opgenomen.

Overzicht BAV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!