HDI beroepsaansprakelijkheidsverzekering

HDI (voorheen HDI Gerling, Nassau verzekeringen) richt zich uitsluitend op de zakelijke schademarkt waaronder beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor de branches bouw, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening, administratie, HRM, Consultancy en ICT. Het acceptatiebeleid van deze verzekeraar kent onder andere een afgeronde relevante beroepsopleiding op HBO-/WO-niveau. Ook bij HDI beschikt ons kantoor over een direct agentschap. HDI biedt (uitgezonderd advocaten, notarissen en juridisch adviseurs) een modulaire dekking rechtsbijstand aansprakelijkstelling bij ongedekte evenementen onder de naam Juridisch Verweer in samenwerking met DAS.

HDI kenmerkt zich met een grondig acceptatietraject, maatwerk waarbij snelheid en efficiency niet altijd excelleren. De tariefstelling is sterk wisselend maar zelden van de categorie dagaanbieding.  HDI werkt vanuit Rotterdam met een relatief flink underwriting team beroepsaansprakelijkheid van circa 8 personen.  Dit heeft voor een groot deel te maken met de historie vanuit Nassau die ooit als nichespeler beroepsaansprakelijkheid op de Nederlandse markt domineerde. Deze leidende positie staat fors onder druk door toename van nieuwe aanbieders beroepsaansprakelijkheid op de Nederlandse markt. HDI hanteert jaarlijkse naverrekening over verstreken verzekeringsperiode waarbij voor aanpassing van het tarief nadrukkelijk moet worden verzocht als er sprake is van forse omzetstijgingen.  Voor sommige beroepen hanteert HDI een vaste premie per FTE (units). 

HDI heeft géén verzekeringsmogelijkheden beroepsaansprakelijkheid voor;

► Beleggingsadviseurs

► Internetproviders

► Projectontwikkelaars

► Vermogensbeheerders

► Ziekenhuizen

HDI voorwaarden beroepsaansprakelijkheid- Algemeen

HDI voorwaarden beroepsaansprakelijkheid- Administratiekantoren

HDI voorwaarden beroepsaansprakelijkheid- Advocaten

HDI voorwaarden beroepsaansprakelijkheid- Automatisering

HDI voorwaarden beroepsaansprakelijkheid- Technische beroepen

Let op; - aanvullende in / uitsluitingen kunnen in offerte en polis worden opgenomen.  

Overzicht BAV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over beroepsaansprakelijkheid en wat bavspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!