Een Beroepsaansprakelijk­heids­verzekering voor de huisarts

Een vergissing bij een medische diagnose kan resulteren tot door derden geleden vermogensschade. Dit risico dekt u af met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering om u te wapenen tegen claims zaak- en personenschade.

Een vergissing bij een medische diagnose kan resulteren tot door derden geleden vermogensschade. Dit risico dekt u af met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering om u te wapenen tegen claims zaak- en personenschade.

Aansprakelijkheid voor beroepsfouten
Iedereen laat weleens een steekje vallen. Zelfs een huisarts. Dit kan grote financiële consequenties hebben voor u en uw clienten.

Wij informeren u graag over de verzekeringsmogelijkheden! Neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0342-401945 of stuur ons uw offerteverzoek beroepsaansprakelijkheidsverzekering.Voor huisartsen zijn er beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen bij een beperkt aantal verzekeraars. Direct uw vrijblijvende offerte opvragen? Klik hier

Een beroepsaansprakelijk­heids­verzekering specifiek voor uw branche

Iedere branche kent zijn eigen uitdagingen. Onze onafhankelijke (BAV) adviseurs kennen deze uitdagingen en weten daardoor exact waar men op moet letten bij het aanbieden van een passend voorstel. Eventueel aangevuld met uw persoonlijke wensen.

Op zoek naar een tussenpersoon voor een AOV aanvraag kwam ik Henst& Lunsten tegen, waar hele goede reviews stonden. Kortgezegd was geen woord gelogen. Ben uitstekend geholpen door Rob Wolters. Alles wat je zoekt bij een dergelijke dienstverlener: Vakbekwaam + snelle en goede communicatie. Zeker een aanrader!

Reactie van Ronald Rasser

I was pretty shocked by how painless it was. Also gave good advice and support.

Reactie van Jason H
In het kort

Wat verzekert u met een beroepsaansprakelijk­heids­verzekering (BAV)

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is een verzekering die professionals beschermt tegen schadeclaims die voortvloeien uit fouten, nalatigheid, verkeerde adviezen, berekening, ontwerp of andere beroepsfouten tijdens de uitoefening van uw beroep. Naast vergoeding van door derden geleden financiële schade waarvoor u aansprakelijk bent is er ook vergoeding van juridisch verweerkosten en wettelijke rente.

Wel verzekerd

  • Door derden geleden financiële vermogensschade
  • Vergoeding van juridische verweerkosten bij aansprakelijkstelling
  • Vergoeding van wettelijke rente
  • Vergoeding schaderegelingskosten
  • Vergoeding bereddingskosten

Niet verzekerd

  • Opzet, fraude en vermogensdelicten
  • Bekende fouten
  • Aansprakelijkheid verhogende bedingen
  • Eigen geleden schade zoals honorariumgeschil

De voordelen van bavspecialist.nl

Onafhankelijk en marktbreed advies

De kernwaarde van onze dienstverlening is het bieden van onafhankelijk advies, waarbij we geen belang hebben bij de uitkomst van het advies.

Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op objectieve en eerlijke begeleiding bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Snel, correct en grondig

Snelheid is een belangrijke factor in de hedendaagse (zakelijke) wereld, waarbij u steeds sneller moet kunnen inspelen op veranderingen en ontwikkelingen in de markt.

Wij begrijpen dit en streven altijd naar een snelle reactie, zonder dat dit ten koste gaat van de grondigheid en kwaliteit van het advies.

Professionele schadeafhandeling

Het afhandelen van schadeclaims kan een tijdrovend en complex proces zijn, waarbij veel kennis en ervaring vereist is. Bij de afhandeling kijken wij niet alleen naar de financiële vergoeding van de schade, maar ook naar andere aspecten zoals mogelijke juridische gevolgen.

U kunt erop vertrouwen dat de afhandeling van uw schadeclaims bij ons in goede handen is.

Verzekeraars van beroepsaansprakelijk­heids­verzekering­en (BAV)

Bij het maken van de offerte voor uw beroepsaansprakelijk­heids­verzekering maken we een onafhankelijke vergelijking van de mogelijkheden die door de (BAV) verzekeraars waar we mee samenwerken worden aangeboden.